1.0 от 1 Гласа
Оцени офертата :
Публикувано на Април 1, 2017, 00:02 от
Email: jobfairinc@gmail.com
Лице за контакт: Miroslava Nikolova


Спешна обява – помощници в Германия

Услуги по домовете, грижи за възрастни | Германия

Поради нарастващото търсене на хора за полагане на грижи в Германия, ние от Job Fair Inc търсим хора с комуникативен немски език и опит в тази сфера. Къде ще работят кандидатите за тази позиция зависи от предложението за работа. Като цяло семействата, които имат нужда от огрижване са в южна Германия (в Щутгарт, Франкфурт / Майн, Нюрнберг, Мюнстер и др.).
За периода от 31.03.2017 – 27.04.2017 имаме нужда от около 15 хора за обгрижване на болни и възрастни хора за периода от 2-3 месеца или повече, в зависимост от семействата, в които ще бъдат настанени.
Отговорности:
- Основно да се полагат грижи за пациента/ пациентите и да им се помага в извършването на ежедневни дейности( като почистване, миене, пазаруване, грижа за дома/ апартамента и т.н.);
- Работа от Понеделник до Неделя;
- Работните часове ще са не повече от 40 в седмицата с възможност за почивка през деня, която почивка ще бъде с продължителност от 2 часа.
Изисквания:
- Опит в полагане на грижи за пациент;
- Познания по Немски;
- Съпричастни и мили кандидати, които знаят как да се грижат за възрастни хора.

Условия:

- Заплатата ще бъде между €1100 – 1300 за всеки приключен месец;
- Също така заминалите ще получат Великденски бонус за 16-ти и 17-ти Април в размер от €50 за всеки ден – общо €100 допълнително за месец Април.
- Покриване на транспортните разходи до €75 в едната посока, тоест €150 в двете посоки.


Услугите към кандидатите по тази позиция са безплатни.

Прегледано: 37 пъти