1.0 от 1 Гласа
Оцени офертата :
Публикувано на Май 16, 2017, 09:59 от
Email: info@renato-job.com
Лице за контакт: Peter Bozukov


БОЛНОГЛЕДАЧИ НА ВЪЗРАСТНИ ХОРА В ГЕРМАНИЯ/ БЕЗ ТАКСИ И КОМИСИОННИ/ ПОЕТ ТРАНСПОРТ

Работници квалифициран труд | Германия

Обединение от фирми "Ренато груп" е създадено през 2006 г и извършва дейност в сферата на Социалните услуги и в частност селектиране на квалифицирани кадри за работа в Република Германия, като Социални асистенти/ Болногледачи на възрастни хора. (Дружеството е вписано в Националния регистър на доставчиците на социални услуги към Агенцията за социално подпомагане и има всички необходими права, за да ви изпрати на работа законно).

НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:

- Подобаващо възнаграждение! Заплати от 850 до 1300 евро чисто на месец!
- Без разходи за храна и квартира.
- Трудов договор и осигуровки, върху 100 % от вашето възнаграждение! Фирмата ни спазва изискването за осигуряване върху минималната работна заплата за Германия от 8.84 евро на час.
- Бързо заминаване!
- Заминаване Без такси или комисионни!
- Коректност и добро отношение!

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТА:

- Владеене на говорим немски език, свързан с процеса на работа.(Кандидатът трябва да е с минимум РАЗГОВОРЕН Немски език - да чете, разбира и образува прости изречения. За минимално ниво се счита А2 към B1).
- Опит в обгрижването на възрастни хора /личен или професионален/.
- Възраст: 35 – 60 год.
- Опит в домакинството: готвене, гладене, почистване, пазаруване

СЪЩНОСТ НА ЗАЕМАНАТА ДЛЪЖНОСТ:

Асистентът присъства в дома на Семейството домакин практически 24 часа и го подпомага да води самостоятелен начин на живот в домашната му среда;

Комплекс от подпомагащи дейности, които извършва социалният асистент:

- Помощ при хранене, при необходимост;
- Помощ при поддържане на лична хигиена - подпомагане при всички нужди, които лицето не може да извършва самостоятелно: обличане, смяна на памперс, къпане и др.;

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

• Предлагаме напълно безплатна услуга ;
• Поемаме пътните разходи в двете посоки;
• Работата е законна, като се спазват всички изисквания на Европейската нормативна уредба за командировани служители;
• Трудов договор и осигуровки, върху 100 % от вашето възнаграждение! Фирмата ни спазва изискването за осигуряване върху минималната работна заплата за Германия от 8.84 евро на час.

***ВАЖНО*** Високите осигуровки са изключително важни за кандидати след 50-55 г, на които предстои пенсиониране.

• Осигурена безплатна квартира и храна, т.е. асистентите нямат никакви допълнителни разходи.
• Заплати от 1100 до 1500 Евро. Сумата е брутна за Вас, като фирмата поема на 100% осигуровките Ви и всички останали разходи, свързани с Вашето командироване. Заплащането зависи от езиковите Ви познания (начално, средно, добро ниво), опит (личен или професионален) тежест и специфики на случая, както и от работното време и часовете в които сте заети.;
. Средна нетна заплата за кандидат с опит и средно ниво на немски език: 900-1000 Евро.
• Бърза реакция, смяна, в случай на смърт на обгрижваното лице, възникнал проблем (не по вина на асистента) или здравословен проблем на асистента.

Това, което ни прави по-добри е, че не бягаме от отговорност при евентуален проблем, а се стараем в най-кратки срокове да съдействаме за намирането на друга подходяща оферта, с което не се налага Вашето прибиране до България или изчакване без работа за друга оферта. Към момента процентът на успеваемост е над 80 %, в случай на подобен проблем.

• Допълнителна застраховка за Трудова Злополука за чужбина, възлизаща на застрахователна сума от 10 000 Евро. Тази застраховка е за времето на вашият престой в страната и е напълно безплатна за Вас !

• В 80% от случаите, нашите клиенти биват посрещани от нашите сътрудници, или директно от семейството на обгрижваното лице. За Ваше удобство и сигурност, ние Ви съдействаме при закупуването на билет.

• При възникнал въпрос или проблем, по време на престоя Ви в Република Германия, винаги може да се свържете с нас, за да Ви съдействаме с необходимата информация.

МОЛЯ КАНДИДАТИТЕ ЖЕЛАЕЩИ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, ДА СЕ СВЪРЖАТ С НАС ЧРЕЗ ОБЯВЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ ИЛИ СКАЙП АДРЕСИ, ЗА ВЪВЕЖДАЩ РАЗГОВОР И РАЗЯСНЯВАНЕ НА РАБОТАТА ИЛИ ДА ДОЙДАТ НА МЯСТО В ОФИСА НИ В ГР. КАЗАНЛЪК.

НЕ СЕ КАНДИДАТСТВА ЧРЕЗ Е-МЕЙЛ!

За да разберете повече информация за дейността на фирмата, може да посетите и нашия сайт: www.rabotagermania.com

За повече информация ни потърсете на:

Тел.: 0878 12 28 21; 0885 17 83 97;

Или на следните скайп адреси:

Skype 1: tanya.gamisheva
Skype 2: zlatina.georgieva90
Skype 3: mariana.renatobg
Skype 4: bozukov73
Прегледано: 122 пъти