1.0 от 1 Гласа
Оцени офертата :
Публикувано на Юни 21, 2017, 17:32 от Avanta Care Ltd.
Email: yasen@avantacare.com
Лице за контакт: Yasen Spasov


Асистент-грижи за възрастни хора /Care Assistant /

Услуги по домовете, грижи за възрастни | Великобритания

Avanta Care Ltd. /Фирмата е Английска и е директен работодател/.

Назначаването Ви на работа НЕ е обвързано с такси и комисионни към нас.

Avanta Care Ltd. предлага легална работа във Великобритания.

Набираме Социални асистенти – болногледачи на възрастни хора.

Коректност, отговорност, доверие – това са нашите най-важни приоритети.

Знаем какво е да си далеч от близки и приятели. Желанието ни е всеки да се чувства сигурен на територията на чужда държава. Нашите служители са и наши приятели. Важно условие когато кандидатствате при нас е да имате желание и мотивация за работа с възрастни хора.

Стартово заплащане: 7.85 британски паунда на час.

Необходимо образование – минимум средно. Задължителен Английски език!

Пълен работен ден.

Свържете се с нас по Skype.Обадете се сега на: yasenavanta


Ние предлагаме не просто работа в Avanta Care - предлагаме кариера в областта на грижите за възрастни хора. Освен, че имаме една от най-високите стартови заплати в индустрията, ние награждаваме нашите работници с гарантирани увеличения на заплатата още през първата година. Освен това предлагаме допълнително обучение и квалификация за тези, които искат да продължат да надграждат кариерата си.Можете да бъдете сигурни, че когато се присъедините към нашия екип, вие се присъединявате към една от водещите компании за набиране на персонал в областта на здравеопазването и грижите за възрастни хора във Великобритания. Доставяйки здравни помощници и медицински сестри до стотици домове за грижи за възрастни хора и медицински сестри в Обединеното кралство, нашата репутация говори сама за себе си.

За позицията на Асистент-грижа за възрастни хора:

Нашите асистенти се настаняват в жилищни домове, домове за възрастни хора и общности за грижи и играят основна роля за подобряване на живота на хората нуждаещи се от грижи и подкрепа. Основна тяхна задача е да помагат на хората с ежедневна лична грижа като измиване, обличане и тоалет, както и придвижване и разходка, като помагат на семействата да се справят с нови отговорности.Какво друго включва позицията на Асистент-грижа за възрастни хора ?• Работа в екип в среда за грижи за възрастни хора.

• Подпомагане на жителите с ежедневни дейности в съответствие с индивидуалният им план за грижа.

• Подпомагане при физически задачи.

• Установяване на работни практики, които помагат на жителите в ежедневните им дейности.

• Насърчаване на независимостта на хората в нужда и зачитане на тяхното достойнство и право на избор по всяко време.

• Осигуряване на емоционална и социална подкрепа.

• Свързване с членовете на семействата на жителите и с доставчиците на здравни услуги.

• Участие в регулярни обучения за развиване на собствени умения.

• Съдействие при поддържането на индивидуалният план за грижа, които отразява настоящите нужди и предпочитания на всеки един потребител .

• Работа по гъвкав график, зададен от мениджъра на дома за грижи.Защо да работите за Avanta Care?Има много предимства от които може да се възползвате: Не само гарантираме минимум 35 часа работа седмично, когато сте назначени, а също така заплащаме по-добра почасова ставка за нощни смени и официални празници. Ние съдействаме при DBS проверката /Британско свидетелство за съдимост/ и професионална застраховка, както и да осигуряваме необходимата Ви работна униформа.Ние осигуряваме помощ при пътуването до Великобритания, както и при намиране на подходящо настаняване близо до работното Ви място.Имате малък или никакъв опит в грижите за възрастни хора? Няма проблем!Нашият експертен екип за вътрешно обучение ще Ви обучи до необходимия за позицията стандарт - без предварителни разходи!Ако сте грижовни по природа и имате положително отношение, можете да кандидатствате още сега!

Заплащане 7.85 британски паунда на час.

Необходимо образование – минимум средно.

Пълен работен ден.

Прегледано: 20 пъти