1.0 от 1 Гласа
Оцени офертата :
Публикувано на Декември 4, 2017, 17:45 от United Partners HR
Email: l.ivanova@unitedpartnershr.eu
Лице за контакт: Татяна Йорданова


Социален Асистент за Lightcliffe, Англия

Медицина | Великобритания

Търсим социална асистентка за краткосрочен ангажимент за обгрижване за възрастнa госпожа (дневна /нощна смяна) в Lightcliffe (близо до Halifax), АНГЛИЯ.

• Период на заетост: един месец

• За клиента: Мила възрастната дама (бивша балерина) на 92 г. с деменция, на легло, със сърдечни проблеми, трудност при концентрация и състояния на тревожност. Понякога е неспокойна и дезориентирана към време, място и хора.

• Задължения на кандидата за работа в Англия: Изисква се помощ при преобличане, лична хигиена, смяна на памперси, разходки и компания, даване на лекарства, приготвяне на храни и напитки и поддържане на домакинството (готвене, чистене, пазаруване, пране и грижа за две котки, които пациентката обожава).

• Изисквания към кандидата: Да е дипломатична и мила социална асистентка с опит, да може да готви и да има много добри познания по английски език; да изпълнява поставените лекарски предписания и да води ежедневна писмена документация.

БЕЗ КОМИСИОННИ И ТАКСИ!!!

За повече информация ще се радваме да се свържете се с Татяна Йорданова на тел. 0877215988, Skype: united.partners.hr или изпратете автобиография с актуална снимка на t.yordanova@unitedpartnershr.eu
Прегледано: 7 пъти