1.0 от 1 Гласа
Оцени офертата :
Публикувано на Март 27, 2019, 11:13 от Expertians
Email: info@expertians.com
Лице за контакт: Georgi Hadzhiev


Асистенти за полагане на грижи за възрастни - Англия

Медицина | Великобритания

Подпомагане на обгрижваните лица при всекидневните им дейности. Съдействие при придвижване на лица с двигателни проблеми. Изпълнение на други домашни дейности. Четене и писане на доклади. Взимане на участие в срещи на персонала и обучения.
Осигурява се начално обучение, което е около 7 дни. Обучениията започват всеки понеделник в нашите офиси. Първата част - от понеделник до сряда или четвъртък е теоретична, като след завършването и се издава сертификат, за да може да работи кандидадът.
Заплащането стартира по £8.20 на час.
Предходен опит в полагане на грижи за възрастни/болни хора е предимство. Компанията предоставя вътрешно обучение. Кандидатите следва да представят две препоръки от предишните работодатели или хората, за които са се грижили. Изисква се свободно да владеят английски език. Асистентите ще трябва да разговарят с обгрижваните лица, с личните им лекари, болничния персонал, административни служители и да попълват необходимата документация.

Работодателят съдейства за настаняването. Наемът на самостоятелна стая е около 100 паунда седмично, като се изисква и депозит.
CV на английски език и две препоръки; на по-късен етап - свидетелство за съдимост, преведено на английски;

Изпращайте CV- та и снимки чрез бутона "Кандидатстване" или на мейл:
info@expertians.com

За допълнителна информация може да посетите нашия website:
www.expertians.com
или на телефон:
+359 886 832 551,(viber, What`s App)
skype: expertiansbg

Гарантирана конфиденциалност на всички кандидатури по смисъла на ЗЗЛД. Expertians е самостоятелна компания с номер на лиценз № 2265 / 22.10.2018 г.Компанията е регистрирана в Комисията за Защита на Личните Данни с Идентификационен номер: 388008

Прегледано: 2 пъти