1.0 от 1 Гласа
Оцени офертата :
Публикувано на Март 27, 2019, 13:21 от Expertians
Email: info@expertians.com
Лице за контакт: Georgi Hadzhiev


Мед. Сестри и Здравни Асистенти - Англия

Медицински сестри за Великобритания | Великобритания

Имате ли опит като мед. сестра или здравен асистент?

Бихте ли искали да живеете и работите в Обединеното кралство?

Бихте ли желали да получите подходящо английско обучение и опит?

Добро заплащане, план за пътуване, настаняване.

Реална работа с трудов договор във Великобритания за медицински сестри, социални асистенти, санитарен персонал. Експершънс имат удоволствието да Ви съобщят, че целогодишно се организират интервюта с работодатели от Великобритания за заемане на позициите за работа: медицински сестри, болногледачи, санитари, социални асистенти.

Предлагаме дългосрочна работа при справедливи условия. Изискванията за кандидатстване:

- комуникативно ниво на английски език

- опит в обгрижването на възрастни хора или хора в неравностойно положение;

Ние разполагаме със сключени договори с компании, старчески домове, лечебни центрове, клиники и държавни болници в цяла Великобритания, за които търсиме постоянно медицински и санитарен персонал. Oсигуряваме пълен пакет от услуги като план за пътуване, настаняване, курс по грижи за възрастни хора, откриване на банкова сметка, необходими документи за легален статут във Великобритания и съдействие за Национален Осигурителен Номер, Свидетелство за съдимост (POVA/CRB) по английски образец, застраховка „Професионална отговорност”, намиране на подходяща работа, договор за 12 месеца, съдействие след разпределение на работа.

Моля пратете CV на немски език и сертификат/квалификация, ако притежавате такивa на info@expertians.comНяма такси или комисионни за кандидатите.За допълнителна информация може да посетите https://www.facebook.com/Expertians и нашия website: www.expertians.com или на телефони: 0886 832 551; 052/604585

skype: expertiansbg

Гарантирана конфиденциалност на всички кандидатури по смисъла на ЗЗЛД.
Прегледано: 19 пъти